Monday , 26 January 2015

Manelisti celebri, umiliti de interlopi . Adrian Minune, amenintat sa plateasca taxa de protectie !

Manelistul Adrian Minune a fost ameninţat de interlopi, care vor să îi ceară taxă de protecţie, potrivit #romanaitv#. Incidentul a avut loc în timpul unei petreceri la care manelistul a fost invitat să cânte.

adrian_minune_14628600

Vile opulente, maşini de lux, femei uşoare, aşa văd fanii viaţa maneliştilor. Numai că dincolo de strălucirea de la suprafaţă, cântăreţii trec prin clipe de o violenţă ieşită din comun. Interlopi, cămătari şi mafioţi căutaţi de poliţie ajung să arunce nu doar cu bani, ci şi cu pumni către manelişti. Adrian Minune şiFlorin Salam sunt doar doi dintre cântăreţii celebri ameninţaţi de interlopi.

Asta este viaţa. Atunci când cânţi şi eşti muzicant sau lăutar, găseşti fel şi fel de oameni. Sunt oameni care vor să câştige bani cerând taxe de protecţie“, a declarat Adrian Minune.

În trecut, Adrian Minune a fost în centrul unui scandal uriaş tocmai în Spania. Prezent la o petrecere organizată de celebrul interlop Clămparu, cântăreţul a fost umilit de membrii grupării. L-au ţintuit în cuier şi au aruncat în el cu doze goale de bere şi suc, pe motiv că manelistul ar fi cerut prea mulţi bani. Ulterior, Adrian Minune a infirmat păţania, însă Clămparu a postat pe Facebook detalii despre incident.

Şi Florin Salam a ieşit şifonat de la petreceri. În 2012, la doar câteva zile după Revelion, Salam a fost snopit în bătaie într-un club din Capitală. Patronii l-au acuzat că ar fi încălcat contractul de exclusivitate şi ar fi prestat şi pentru rivali.

Salam a continuat seria umilinţelor la o nuntă din Teleorman. Socrul mare s-a supărat după ce interpretul de manele a cântat şi la altă masă, decât cea a mirilor. În loc de bani, Salam a încasat pumni şi înjurături.

Sursa :  Romaniatv.net
Autor : Iulian Tudor

Facebook Twitter Email
Scroll To Top